Гореща съм.
Желанието ме обхожда като лава.
И тежка от нега
в ръцете ти се приютявам.
Изгубвам се
в топла мекота на устни.
Художник си
и всяка част от мен
е твоето изкуство.
Извайвай ме!
Рисувай ме с очи!
В химн на любовта си
превърни ме!
В страстен,
огнен танц ме завърти!
А после...
Ако искаш - забрави ме!
© Снежана Всички права запазени