4 mar 2018, 22:11

*** 

  Poesía
400 1 2

 

 

                                  На Д.М.

 

Пожелах да те изтрия.

Даже да те зачертая.

В ъгъл хладен да те скрия

на самотната ми стая.

 

Втурнах се да слушам смело

шепота на други устни.

Други приласках умело,

та дано да ме напусне

 

името ти. И очите,

дето черен нож ми бяха.

Дето пиех им лъчите

без да търся дом и стряха.

 

Беше опитът отчаян,

краят – болно незаслужен…

дваж по-силно те желая,

триж по-силно си ми нужен.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво....често не се получава, като искаме да забравим по този начин....
  • Стихът ме докосна някъде много, много дълбоко... харесвам нежната ти поезия, Нина!
Propuestas
: ??:??