Светът е голям, а вие сте двама.
Двама, живеещи за мига.
Обичате и тичате един до друг,
като светулки, играещи си във нощта.
Животът ви учи да гледате в една посока,
здраво хванати ръка за ръка.
А утре, утре наднича зад рамената ви
и ви шепне - мечтите се сбъдват сега!
© Валка Todos los derechos reservados