Jan 10, 2013, 12:44 AM

* * * 

  Poetry
429 0 0

Светът е голям, а вие сте двама.

Двама, живеещи за мига.

Обичате и тичате един до друг,

като светулки, играещи си във нощта.

Животът ви учи да гледате в една посока,

здраво хванати ръка за ръка.

А утре, утре наднича зад рамената ви

и ви шепне - мечтите се сбъдват сега!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??