5 nov 2013, 9:40

* * * 

  Poesía » Otra
489 0 0

* * *

 

Да се радваш на изгрева и на залеза.
Да усещаш вятъра в косите си.
Да се надяваш, да желаеш. Да мечтаеш.
Да се раздаваш до последното късче.
Да обичаш до безумност зашеметен.
Да искаш. Да любиш до забрава.
Да даряваш от сърце. Да изпиеш сълза.
Да вярваш. Да утихваш от нежност.
Да прегърнеш някого и да го стоплиш.
Да заплачеш заради някого.
И за някого да си всичко.

Тогава живееш без остатък.

© Ванко Николов (Starkmaster   ®vn

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??