5 нояб. 2013 г., 09:40

* * * 

  Поэзия » Другая
498 0 0

* * *

 

Да се радваш на изгрева и на залеза.
Да усещаш вятъра в косите си.
Да се надяваш, да желаеш. Да мечтаеш.
Да се раздаваш до последното късче.
Да обичаш до безумност зашеметен.
Да искаш. Да любиш до забрава.
Да даряваш от сърце. Да изпиеш сълза.
Да вярваш. Да утихваш от нежност.
Да прегърнеш някого и да го стоплиш.
Да заплачеш заради някого.
И за някого да си всичко.

Тогава живееш без остатък.

© Ванко Николов (Starkmaster   ®vn

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??