Nov 5, 2013, 9:40 AM

* * * 

  Poetry » Other
497 0 0

* * *

 

Да се радваш на изгрева и на залеза.
Да усещаш вятъра в косите си.
Да се надяваш, да желаеш. Да мечтаеш.
Да се раздаваш до последното късче.
Да обичаш до безумност зашеметен.
Да искаш. Да любиш до забрава.
Да даряваш от сърце. Да изпиеш сълза.
Да вярваш. Да утихваш от нежност.
Да прегърнеш някого и да го стоплиш.
Да заплачеш заради някого.
И за някого да си всичко.

Тогава живееш без остатък.

© Ванко Николов (Starkmaster   ®vn

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??