8 jun 2010, 21:18

* * * 

  Poesía » De amor
615 0 1

 

 

                      на Мария

 

Аз съм там, а ти не знаеш,

зад ъгъла на себе си съм скрит

и знам, за другиго мечтаеш -

ликът ми с мъка е покрит.

 

Да бъда с тебе е наслада,

макар да знам, че после ще боли

и само за таз утешителна награда

оставям целия ми свят да се руши.

 

Аз съм там, а ти не знаеш,

зад ъгъла на себе си съм скрит,

а лицето мое параван е,

зад него плача аз открит.

 

Аз съм там, май вече знаеш,

покорен след тебе аз вървя,

а ти със мене си играеш,

провокираш желанието ми да умра...

 

© Найден Тотев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??