5 abr 2011, 22:02

* * * 

  Poesía
333 0 0

Ако се поддам на мъка,

радост как да блика?

 

Ненаучен да тъгувам,

как да го умувам?

 

Ненаучен да се смея,

как да го живея?

 

Ако смехът не е дружен,

кому ще съм нужен?

 

Ненаучен да обичам -

всичко ще отричам.

 

Неразбиращ от любов,

на какво ще съм готов?

 

Ако тъна във лъжа,

как ще нося светлина?

 

На душата щом е ясно,

всичко е прекрасно.

 

Ако с грях не си платя,

как ще полетя?!

 

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??