26 oct 2012, 17:03

*** 

  Poesía » De amor
498 0 3




Нахлузих ризница от безразличие

и на лицето сложих маска,

ала  под бронята все още те обичам,

очите ми те галят вместо ласка.


Наложих си да съм далеч от тебе

и да не чувам твоя глас.

В деня успявам, ала вечер

събужда залезът заспала страст.


Научих се без тебе да живея,

човешкия си дълг да изпълнявам,

но питам се - дали ще оцелея,

ако престана някой ден да се надявам...




© АСИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??