25 nov 2009, 11:34

*** 

  Poesía
1025 0 0

Отново събрала се от бездната,

възкръсвам след поредната смърт,

вървя без посоки,

блъскам се в истини -

никому ненужни.

Къде съм аз?

Сред телени мрежи,

обградили тялото ми,

търся себе си.

© Айше Рубева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??