22 may 2008, 16:55

... 

  Poesía
1087 0 5
...

Да можех да изтръгна сърцето си,
за да не боли...
Да можех да пресуша очите си,
за да няма повече сълзи...
Ръцете раздрани със нож са
и гореща кръв от раните тече...
Не искам да спира...
Да угасне животът ми искам вече...
Стига толкова болка, стига сълзи...
Да се превърна в капчица дъжд желая...
Да те докосвам всеки път, щом завали...
Така винаги ще съм до теб, зная...
Винаги, когато вали...

© Ваня Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??