2 ene 2014, 21:39

* * * 

  Poesía
656 0 18

Фалшиво настроена истина.

Акорди-илюзии.

Разплакани ноти.

Скъсана струна-вина.

Недовършена песен.

Пияна муза, изгубена

в гъстата кал

на стара, дълбока тъга...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??