2.01.2014 г., 21:39 ч.

* * * 

  Поезия
657 0 18

Фалшиво настроена истина.

Акорди-илюзии.

Разплакани ноти.

Скъсана струна-вина.

Недовършена песен.

Пияна муза, изгубена

в гъстата кал

на стара, дълбока тъга...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??