24 ago 2011, 16:48

* * * 

  Poesía » Civil
347 0 1

Неуморно


Този средно луксозен автомобил
не беше причината
за вашата необичайно дълга пауза
пред прекалено познатия подлез.
Под предното стъкло видяхте
соларния панел на зареждачка за
индустриални батерии.
Това ви припомни за планинската
екскурзия с тримата ви,
вече женени прятели, и късната
неделна следобед, когато
осемнайстото повторение на песента
“Ред Рейн” накара Жоро да попита:
Нали сте пуснали мотора да работи?

© Левон Манукян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??