28 abr 2012, 0:55

* * * 

  Poesía
837 0 3

Написаха в очите ми тъга,
но слънцето, със нежност, я изтри.
Лъчите му прегърнаха дъга
и върнаха ме в сините ми дни.

Морето се разля от удоволствие,
вълните му ми дадоха мечти,
орелът пък отстъпваше крилата си,
че мои да бъдат всички висини.

Изкъпах се в росата утринна,
заплетох в плитки весели зори,
за да съм пак момичето, което

в съня усмихва се дори.

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??