14 feb 2015, 21:23

**** 

  Poesía
764 1 3

 

                    ****

 

Аз стигнах до тук и умирам

за твоята шеметна нежност.

Аз стигнах до тук и не спирам

да плувам в море от безбрежност.

 

Аз стигнах до тук без да зная

дали ще те имам и утре...

и лутам се в своя безкраен

лабиринт от объркани чувства.

 

Аз стигнах до тук и те нося

с дъха си. В ума ми живееш.

Аз стигнах при теб като просяк

и принца, за който копнееш.

 

 

 

 

 

                                                                                                                         На Т.М.

© Цветелин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??