23 nov 2022, 8:23

*** 

  Poesía » De amor
381 1 0

Измислих те, за да те имам.

Направен от копнежи.

Шлифован от мечти.

Съвършен като фантазия.

 

Когато те загубих,

разбрах, че си измислен.

Отвъд времето.

Преодолял пространството.

 

Сега обичам грешките ти,

защото заради тях си истински. 

© Лора Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??