23.11.2022 г., 8:23 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
382 1 0

Измислих те, за да те имам.

Направен от копнежи.

Шлифован от мечти.

Съвършен като фантазия.

 

Когато те загубих,

разбрах, че си измислен.

Отвъд времето.

Преодолял пространството.

 

Сега обичам грешките ти,

защото заради тях си истински. 

© Лора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??