30 abr 2014, 21:22  

* * * 

  Poesía » Otra
1427 3 31

За бога, хора, викайте кучкарите,

бездомното сърце да заловят,

треперещо и гладно спи по гарите,

в очакване на дерайлирал влак.

 

Молете се да бъдат здрави мрежите,

то няма дом във вълчия ви свят,

мъртви са мечтите му, копнежите,

последна милост - нека го приспят.

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??