За бога, хора, викайте кучкарите,
бездомното сърце да заловят,
треперещо и гладно спи по гарите,
в очакване на дерайлирал влак.
Молете се да бъдат здрави мрежите,
то няма дом във вълчия ви свят,
мъртви са мечтите му, копнежите,
последна милост - нека го приспят.
© Надежда Ангелова Всички права запазени