7 oct 2009, 14:18

*** 

  Poesía » Otra
562 0 4

Животът ми мъждука като печка,

разпалена със мокри стърготини.

Добавях бавно, клечка подир клечка,

изминалите

тридесет

години...

© Мария Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??