2 nov 2011, 10:38

* * * 

  Poesía
368 0 1

Седя на студената тъмна тераса

и гледам прекрасните ярки звезди.

Те толкова близо,

а всъщност безкрайно далече са,

също както и ти.

 

Протягам ръка към звездите, далечните,

с копнеж и в стремеж да достигна до теб...

Как искам да хвана ръката ти, силната,

и с теб да избягам далеч.

 

Да изчезнем, да отплаваме, да се скрием,

да загърбим целия свят.

Един друг с тебе да се открием

в този миг тъй кратък и свят.

 

И тогава вече, да, тогава,

превърнала в реалност своята мечта,

аз мога, без да се обръщам,

да си отида от света...

© Калина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??