17 sept 2008, 17:55

..... 

  Poesía » Filosófica
493 0 1
Навън е мрачно, мокро и студено,
а душата ми е пълна със Светлината на живота.
Тя свети в мен сякаш винаги била е жива,
за да видят всички, че е победила сивотата.
Когато трудностите те надвият
и сивотата те залее с пълна мощ,
Ти знай, че всеки има светлина в душата,
 да превъзмогне болката си!
И всеки ден борбата е жестока.
Само ако позволим на Светлината да ни води,
всичко ще е много, много лесно.
Без значение как си облечен,
пълен или слаб,
ти си победител във всяка битка,
уповавайки на Светлината - Бог!!!
Но ето, навън е отново тъй сиво и страшно,
но оцеляла е тя - Душата!
Възродена за ново начало
и борба за живота!

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??