23 jun 2021, 0:23

*** 

  Poesía » Filosófica
289 0 1

 

Радва ми очите

облак, спрял на двора –

пролетната вишна.

 

Както и в живота –

щипка жал поръсва

радостта внезапно.

 

Зная: невъзможно е

всеки цвят след време

сочен плод да стане...

 

Може би така е

и със мойте думи –

много са, но малко

в плод ще се превърнат.

 

Живодар Душков

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??