18 feb 2008, 16:38

* * * 

  Poesía » De amor
534 0 0

Защо очите ти се разплакват,
щом ме видиш, о, красавецо?

Защо душата ти сякаш прикована е
към стените мрачни, черни?

Защо тъй мълчаливо е сърцето ти
малко и невинно, о, омайнико?

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??