18.02.2008 г., 16:38 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
533 0 0

Защо очите ти се разплакват,
щом ме видиш, о, красавецо?

Защо душата ти сякаш прикована е
към стените мрачни, черни?

Защо тъй мълчаливо е сърцето ти
малко и невинно, о, омайнико?

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??