3 dic 2011, 0:42

*** 

  Poesía » De amor
584 0 4

 

ВОДАТА Е ЗЕЛЕНА КАТО ПОГЛЕД,

от който трябва да се върна.

Сега вярвам, че реките си отиват,

че след тях остават камъчета -

да препъват мислите.

 

         Как боли от тишината.

Водораслите навярно сменят дъното.

 

 

© Вероника Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??