4 jul 2017, 9:15

*** 

  Poesía
523 0 0

Навън вали, 
в душата е спокойно,
умът крещи –  
защо е недостойно?

 

Без да искаш или даваш, 
понякога да получаваш 
мила дума или секс,
нима в закона има някакъв анекс?

 

Вилнее бурята. Сълзят стъклата
и свита в тишина скърби душата.
Дано изтрие мислите греховни,
за да заспя изчистена духовно.
 

© Михаела Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??