Навън вали,
в душата е спокойно,
умът крещи –
защо е недостойно?
Без да искаш или даваш,
понякога да получаваш
мила дума или секс,
нима в закона има някакъв анекс?
Вилнее бурята. Сълзят стъклата
и свита в тишина скърби душата.
Дано изтрие мислите греховни,
за да заспя изчистена духовно.
© Михаела Михайлова All rights reserved.