24 jun 2011, 16:23

* * * 

  Poesía » De amor
630 0 2

Обичам те


  ♥Мислите ми взе! Сърцето ми открадна!♥
♥Душата ми разби и ме остави самотна!♥
♥Сълза по сълза върху лицето ми се стичат!♥
♥Липсваш ми, мило, и няма да спра да те обичам!♥

© Ивелина Ивайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??