24 июн. 2011 г., 16:23

* * * 

  Поэзия » Любовная
629 0 2

Обичам те


  ♥Мислите ми взе! Сърцето ми открадна!♥
♥Душата ми разби и ме остави самотна!♥
♥Сълза по сълза върху лицето ми се стичат!♥
♥Липсваш ми, мило, и няма да спра да те обичам!♥

© Ивелина Ивайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??