* * *
Творецът неразбран живее,
за красотите в душата му рядко се говори.
Творецът има странни приятели.
Виждал съм го с дъжда да си говори.
Творецът, всъщност, много пъти ставал е за смях
и не за друго - само щот' е по-особен.
Творецът казват, че е сам
и лута се между въпросите и отговорите.
Той често от болка се напива!
Не зная... може би, защото рядко, твърде рядко
Творецът остава от някой разбран.
© Петко Петков Todos los derechos reservados