Дните отминават
и годините със тях,
а спомените все остават
тук - на морския бряг.
На синьото небе,
над бурните вълни,
слънцето силно пак пече,
както в миналите дни.
И вечерите топли,
под ярките звезди,
пак по пясъка ще ходя
и ще знам, че с мен си ти!
© Естрея Todos los derechos reservados