21.05.2010 г., 12:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
436 0 0

Дните отминават

и годините със тях,

а спомените все остават

тук - на морския бряг.

 

На синьото небе,

над бурните вълни,

слънцето силно пак пече,

както в миналите дни.

 

И вечерите топли,

под ярките звезди,

пак по пясъка ще ходя

и ще знам, че с мен си ти!

© Естрея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??