29 may 2009, 19:36

* * * 

  Poesía » Otra
442 0 0
"Много харесвам поетите.
 Стига да не живея с тях."
 
                    Дама "хикс"


Печален опит.
И вековен при това.
Да укоря, било би егоизъм "веян".
Деликатес,
но на отчаяна глава.
Нали си зная как със себе си живея?!

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??