29 мая 2009 г., 19:36

* * * 

  Поэзия » Другая
463 0 0
"Много харесвам поетите.
 Стига да не живея с тях."
 
                    Дама "хикс"


Печален опит.
И вековен при това.
Да укоря, било би егоизъм "веян".
Деликатес,
но на отчаяна глава.
Нали си зная как със себе си живея?!

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??