4 abr 2009, 23:40

* * * 

  Poesía » Otra
478 0 1

 

 

                             Всички сме съперници на себе си,

 

                             търсим подходящи изкушения,

 

                             сортираме мечти...

 

                             После тръгваме на бой

 

                             и времето мълчи.

 

                             Неми сме

 

                             и няма да говорим.

 

                             Съвестта ни болна спи.

 

 

 

 

© Сара Махова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • прекрасно ! това стихче го беше написала като коментар под едно мое гневно стихотворение и още тогава много ме впечатли ! провокира към размисъл !специално се логнах ! поздрав !
Propuestas
: ??:??