17 feb 2021, 7:41

*** 

  Poesía » De amor
378 1 0

***

Ще бъда до теб,

дори да си някъде другаде – 

стига да знам,

че любовта ти към мен

не е отлетяла подобно на птица...

Да върнеш се, теб ще изчакам.

Аз мога да чакам,

Стига да знам,

че само с теб ще прекарам живота си...
Ако кажеш, че и ти ще бъдеш там,

във Вечността,

ще те дочакам...

Аз мога да чакам вечно...

 

януари 2021 г.

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??