Утро.
Свежест и роса.
Роди се стих.
Съдба!
Стремеж човешки.
Светлина!
Съзвучие на таз земя.
Хармония.
Стремеж човешки и
надмогваш свойте грешки.
Мисъл, форма и живот.
Подарък.
Слънце и любов.
17.11.1995
© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados