Животът се усмихна
от невидим кръстопът
и потъна в тихите пътеки
на безкрая.
Случаен силует,
като тих вятър,
погали слънцето
и листопада -
стана светло.
(изсветля до ослепявяне).
© Атанас Ганев Todos los derechos reservados
Поздрав,Наско!