17.09.2011 г., 22:59 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
574 0 2

 

 

                                                  Животът се усмихна

                                                  от невидим кръстопът

                                                  и потъна в тихите пътеки

                                                  на безкрая.

                                                  Случаен силует,

                                                  като тих вятър,

                                                  погали слънцето

                                                  и листопада -

                                                  стана светло.

                                                  (изсветля до ослепявяне).

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все пак е останал нужният процент зрение, за да видиш галещия силует...и правилната посока от кръстопътя- към усмивката на живота!
    Поздрав,Наско!
  • Винаги да ти е светло, Наско! Поздрав!
Предложения
: ??:??