21 may 2013, 10:12

* * * 

  Poesía » De amor
533 0 1

Зад витрината,

в дистанция,

усмихва се...

Копнея

топлината и прегръдката,

докосвам хладната преграда,

не е същото,

макар да имам шал

замръзвам,

искам Мечето,

но е за друго момиче -

късметлийка...

Загръщам се в шала

и се топля с мечти.

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??