21 мая 2013 г., 10:12

* * * 

  Поэзия » Любовная
576 0 1

Зад витрината,

в дистанция,

усмихва се...

Копнея

топлината и прегръдката,

докосвам хладната преграда,

не е същото,

макар да имам шал

замръзвам,

искам Мечето,

но е за друго момиче -

късметлийка...

Загръщам се в шала

и се топля с мечти.

© Счетоводител Храбър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??