21.05.2013 г., 10:12 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
534 0 1

Зад витрината,

в дистанция,

усмихва се...

Копнея

топлината и прегръдката,

докосвам хладната преграда,

не е същото,

макар да имам шал

замръзвам,

искам Мечето,

но е за друго момиче -

късметлийка...

Загръщам се в шала

и се топля с мечти.

© Счетоводител Храбър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??