6 dic 2009, 1:44

* * * 

  Poesía
1532 2 6

Защо в пари и вещи търсиш щастие?

Та то е просто в думата добра.
В една усмивка, дарена на самотния,
във светъл лъч сред непрогледна тъмнина.

Бъди и ти усмивка за нещастния,

за изгубения - късче светлина.
Едва тогава истинското щастие

ще дойде и във твоята ръка.


А може би, като узнаеш 

какво е всъщност нужно на света

и истинските чувства ще намериш

под вещите затрупани, в прахта.

 

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??