29 sept 2010, 23:09

?! 

  Poesía » Otra
407 0 0

   Отвращава ме мисълта

и понякога ме е страх,

а може би започвам

да се мразя,

че с тебе

встъпихме във грях.

Не мога и да мисля,

че някъде си с друга...

Не мога да понасям

          самотата.

Къде ли скиташ

     по света!?

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??