29.09.2010 г., 23:09 ч.

?! 

  Поезия » Друга
412 0 0

   Отвращава ме мисълта

и понякога ме е страх,

а може би започвам

да се мразя,

че с тебе

встъпихме във грях.

Не мога и да мисля,

че някъде си с друга...

Не мога да понасям

          самотата.

Къде ли скиташ

     по света!?

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??