18 ene 2014, 19:50

* * * 

  Poesía » Otra
417 0 0

               Липсваш ми

     Липсва ми... допирът ти,

     липсва ми усмивката ти,

     твоята милувка и целувка,

     нуждая се да те видя отново, 

     не искам да ми даваш щастие наготово,

     започвам да живея пълноценно наново!

    Ти... за мен дали си изгубен мираж?!

    Не се нуждая от духовен шантаж!   

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??