Jan 18, 2014, 7:50 PM

* * * 

  Poetry » Other
429 0 0

               Липсваш ми

     Липсва ми... допирът ти,

     липсва ми усмивката ти,

     твоята милувка и целувка,

     нуждая се да те видя отново, 

     не искам да ми даваш щастие наготово,

     започвам да живея пълноценно наново!

    Ти... за мен дали си изгубен мираж?!

    Не се нуждая от духовен шантаж!   

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??